La Poma d'en Trias

Perdonin-me el centralisme.
Poden dir-li així o poden qualificar-lo localisme, en tot cas, em preocupo per qui es preocuparà dels entorns de can Pistraus, qui gestionarà tot el que està tan aprop meu.

No vull confiar en aquells que ara es disfrassen de progressistes.
No vull donar ales als que utilitzen la prohibició per aconseguir el civisme.
No vull potenciar l'esquerra que gira la cara permetent les prohibicions.
Prefereixo els que tot i ser dins, no passen per depèn de quin tubo.
I és que la ordenança de civisme va ser un tub massa estret.

Per això, sabent que hi ha errors i sense suportar la imatge que es dóna, sé qui vull.

ahi lo dejo..

Almenys que no sigui per excés de confiança.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut senyor Pistraus. Anem a pams. He notat l'aparició d'una cantimplora dins del meu blog. Acte seguit m'he fet una composició de lloc i tinc un forat negre. Jo vaig assistir a l'event de la cambra de gas de la Barcelona diagonalera nocturna, vos estaveu a l'escenari, quina cantimplora sou? vull fer-me un rostre apropiat a la cantimplora visitadora que ha aparegut al blog que presideixo. Estarem en contacte. Soc incondicional del fenomen verdetià, com del que representa el cantimplorisme, us felicito, vaig fer 20 km per assistir a l'event! fantàstic! ara toca petxugar al l'exit assolit, serà difícil occir el Verdet, em sembla que l'epifenomen té corda per estona, no? Bé, ens veiem a les ones bloggis! ja m'ha passat un estricte informe sobre vostè el meu company dels serveis secrets de Llefià Nord (un "noi" que es diu "jaume") i tot pressuposa llarga xarxa llentívola, faristròfil·la i atenta.
Una abraçada / més abra que çada
jacques tati

Anònim ha dit...

Hola senyor Tati. M'alegro de parlar amb vostè des del bloc del senyor Pistraus.
El senyor Pistraus és un GRAN cantimplora. És el cantimplora més verdet que hi havia a la sala. Estava situat a la seva dreta i anava bastant abrigat i amb un barret. Es podria dir que és tan verdet que es podria dir senyor pistraus-verdet. Amb ell podreu disfrutar de tot tipus de converses (ho dic per experiència). És un gran conversador, escriptor, manetes i a més a dalt de l'escenari toca percussió, vent, corda, veu, etc... Cantimplora comodí. I és SAXOFONISTA com vostè!

Anònim ha dit...

A mí també em preocupa que endreçarà, aorganitzarà, manarà i remenarà les cireres del tròs del costat.

Per si de cas estiguem a l'aguit de pomes enverinades, ensucrades o confitades.

Crec que és un moment important i no val a badar, i... per si no ho acabeu de veure clar, el que estic dient és que estic plenamnet d'acord amb el sr Pistraus.

Anònim ha dit...

et segueixo, amatent, epifenomenalment disposat a beure sal de fruita Eno regalimant de la seva cantimplora. No es pensi que faig broma. Penso com vos que les ordenances fan basarda i provoquen urticària, els meus ja van votar en contra de les corresponents ordenances del cap i casal. Tot i això, em temo un futur televideoenregistrat des de càmeres de cantonada. ai! faci una visita al meu blog, hi trobarà la plantilla completa del cos de bombers ecosocialistes de Premià de Mar, en coneix algun d'ells... un que pinta i és pintor, brotxa amable i transparent, connectat al navarrisme, com no podria ser més.