Setembre

Frase del mes: "Visca Catalunya"

S'apropa l'11 de Setembre, aquest any una diada simbòlica i important que mai a l'espera de la sentència de TS. Després d'un estiu molt dur mediàticament (el nudisme a Barcelona i la prostitució) que encara cueja, a part de tota la història de la consulta d'Arenys de Munt.

Sobre Arenys. Aquí cadascú ha jugat el seu paper. ERC no ha estat clar, com sempre; a qui s'ha de criticar no és al govern central, sinó la legislació actual que no permet fer consultes als ajuntaments. D'altra banda, el PSOE i el PSC tampoc ho han estat. No pot ser que algunes consultes (com la de St.Adrià sobre les torres), com que no molesten, es deixin fer però quan ens toquen "la unidad de españa" actuem escudant-nos en la llei. D'altra banda, no entenc quins motius pot tenir un jutge per contradir els mossos i permetre una manifestació que comporta clarament problemes de seguretat com és la de la Falange.

A això ve l'enquesta d'aquest mes, què voteu?

Cançó del mes: Suzanne - Leonard Cohen

Res a dir sobre aquesta cançó, simplement m'encanta. Aquí hi ha el videoclip.


Aquí teniu el seu link d'Spotify. Com sabeu, totes les cançons del mes estan a la llista de reproducció d'Spotify.

Recomanació del mes: La malla tendències

Un no sap si la malla tendències és un projecte amb arrels a internet que també s'emet per la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) o un programa de televisió amb forta presència a internet. Una de les apostes fortes del programa són els petits concerts privats (link) sempre originals i grabats, realitzats i muntats amb un gust exquisit. Us deixo un exemple, Blanc d'u_mä en un concert que ens van grabar a cornellà: