Abril (tornem-hi!)

Com heu pogut veure en l'anterior post, el responsable del parèntesi al blog, el violí MIDI, ha quedat més o menys apartat a l'espera de notícies que poden ser molt bones. Anem amb l'hàbit que ja havia oblidat...

Frase del mes: "Perquè cal reformar la Diagonal, ara?"


Al voltant de la reforma de la Diagonal estan creixent molts arguments que la posen en dubte. Són arguments, però, que no pertoquen a la consulta ni al procés participatiu sinó que surten de la desconfiança i la desafecció al voltant de la política. La reforma és urgent, necessària i el procés participatiu representa un avenç en la participació a Barcelona donant vot a partir dels 16 i als immigrants censats a Barcelona.

Tinc moltes coses a aclarir sobre la diagonal així que estic preparant un post monogràfic que properament publicaré. Per als que vulgueu arguments, un document clar i senzill però molt rigorós sobre el tema: La nova Diagonal a debat. Visió política. Visió tècnica i aquí teniu un Decàleg en suport a la reforma de la Diagonal.

Canço del mes: Lisztomania - Phoenix (Wolfgang Amadeus Phoenix)


Una cançó que no em puc treure de sobre aquest últim temps. No coneixia Phoenix. Vaig descobrir-la a la recomanació d'aquest mes:

Recomanació del mes: Llista del Vinil() de l'Spotify
 
Molts de vosaltres ja sabeu què és el bar Vinil() (recomanat el Desembre del 2008). Un dels bars de moda de Barcelona, al carrer Matilde 2 (al costat de la plaça de la Vila de Gràcia, antiga Rius i Taulet). L'amo és el fantàstic Jordi Lanuza (Inspira) que actualment està gravant als estudis Miau el seu segon disc, produït per en Pau Vallvé i que editarà amniòtic Records. Ja caurà la recomanació, seguríssim. En definitiva, el Vinil() (en Jordi) té una llista de reproducció de l'Spotify molt, molt recomanable.