Chicago to Milwaukee


Mostra un mapa més gran

Aquests són els meus dos propers destins llunyans; Chicago (Illinois) i Milwaukee (Wisconsin) la riba del 'lago Michigan'. Tot està ple de noms mítics que mai havia situat en el mapa.

Allà m'estrenaré en els viatges que genera un invent tan estrany com extraordinari, la reactable. (sí, és femení, LA reactable, ho he descobert fa poc). Al primer n'hi acabarem d'instal·lar una i a milwaukee hi instal·larem de zero una taula que haurem preparat amb poques setmanes.

Aquí intentaré deixar-hi constància.

La taula que portarem a Milwaukee té aquesta aparença des de fora.

8 comentaris:

proudemax ha dit...

Sabia que quan el visités hi trobaria un post nou.

Ja m'explicarà/s doncs què és per vostè/tu un viatge interessant, perquè si no l'és aquest...

molt bé, no?

Adrià Alòs ha dit...

Joder Joan que cabron!

Adrià

Albert Pebràs ha dit...

Caram, no ens podem pas queixar eh! A disfrutar!!

Pítol ha dit...

Be Joan, que vagi bé el viatge, perquè entre concerts teus, teatres i audicions de les teves germanes, l'exposició del centre cívic i ...

Potser només t'ho podem desitjar de forma virtual.

Pítol ha dit...

Esperem un nou post ds de l'altre costat de l'Atlàntic amb impaciència.

Sr. Pistraus-Joan Vallvé ha dit...

Bueno, un post nou no, que no tinc temps. Fins ara no he pogut tenir acces a un ordinador (m'hauria dhaver emportat el portatil, a tot arreu hi ha wi-fi!) i ara sera per poca estona..

Estem a Chicago des d'ahir, en un hotel bastant de luxe fent algun ajust a un reactable que ja estava instalat en el museum of science and industry. Chicago es brutal, edificis gegants, estil america per tot arreu, dos nivells de carrers i botigues...

no he portat el cable per pujar fotos de la camera, al tornar ja fare algun post amb alguna foto de chicago..

no tinc mes temps!!

Generador de comentaris obvis ha dit...

Si la foto de la reactable l'haguessin fet des de dins hi posaria "La taula que portarem a Milwaukee té aquesta aparença des de dins".

bet ha dit...

M'agradaria veure alguna foto teva a Chicago o qualsevol d'aquests llocs que sembla que només veiem a les películes. Jo ho vaig explicant a tothom, però necessito una prova gràfica!!!!! Ets un crac!!!!

BET