Juny

Menys mal que em forço a escriure almenys un post al mes...

Frase del mes: Crisi de dretes, solucions d'esquerres



Lema de la campanya d'ICV per les europees. El video no mata, però almenys és original, presenta algunes posicions ideològiques concretes (més enllà de "cuidado que viene el lobo" i "catalunya, catalunya..."). No desvelo cap secret ni el primer ni l'últim cop que al walden hi entra la política. S'apropen les europees i ningú fot cas. Els nostres espectaculars tertulians de cunís i Bastés donaran les seves impressions sobre la sobada desafecció política. Espolsant-se un cop més les culpes i no acceptant la responsabilitat com a part d'aquest peix que es mossega la cua (només surten pica-baralles als mitjans, els polítics volen sortir als mitjans) anant a parar de pet al "tots són iguals".

Ja he dit molt sobre això, jo només afegiré que em fa vergonya com polítics, mitjans de comunicació i població anem dinamitant allò que era la democràcia desvirtuant-la, deslegitimant-la i per tant, donant ales al món privat que sí que s'ha sabut organitzar a nivell europeu i mundial, sense que ningú els controli. Quedeu-vos a casa el diumenge, au, castigueu els polítics perquè tots són iguals oi? quantes millores socials hi hauria si tots aquests que es quedaran a casa castiguessin canviant el vot en comptes de trobar una escusa que sembla digna per marxar de 'finde'.



Cançó del mes: Res a perdre - L'abdominable Gallina Nauseabunda

Per senzillesa, per sinceritat, per ser una música directa, sense dreceres ni més voltes del compte. Sembla que en breu treurà nou disc (diria que el primer) i fa molt bona pinta. Res a perdre o Nadala Malalta valen molt la pena. Si investigueu pel seu myspace no se us escaparà que el nom no és l'únic "peculiar" que té. Allò típic de "sense complexes" al peu de la lletra, ara sí.

Res a perdre és el que jo he volgut entendre que és la cançó que representa millor la abdominable gallina nauseabunda. Al myspace hi ha una versió acústica una mica mal grabada que tot i així no perd la gràcia, està al seu myspace, la 7a cançó.


Recomanació del mes: servei iBus de TMB

No només és un servei de missatgtes per a mòbils (per cert a preu de missatge normal) sinó que des de casa es pot mirar quan falta per a que el bus passi per la parada més propera a casa teva a la pagina de TMB. Per apurar a sortir just de casa, anar tranquil o marxar pitant... depèn de cadascú.