Violí MIDI - Primer vídeo

Després de tant de temps sense passar per aquí, estic en condicions de penjar el primer vídeo del violí MIDI en el que he estat treballant. És el primer vídeo, en aquesta primera fase s'ha treballat tota la planta (disseny i construcció), la electrònica per controlar els motors i sensors i el programa que gestiona la recepció dels missatges MIDI i controla els motors en funció d'aquests.

La segona fase, s'ha de treballar l'acústica, l'afinació (veureu que no és gens bona) i l'optimització dels moviments dels motors per evitar soroll i guanyar rapidesa i precisió.


Espero que us agradi!

3 comentaris:

Gonçal ha dit...

eis... Déu n'hi do... ja comença a tenir forma!

M'imagino que el més complicat és anticipar quin és el millor "digitat" per optimitzar moviments dels motors. En música en temps real és imprevisible, però per música seqüenciada ja s'hi podrien fer coses.

felicitats.

Adrià Rodríguez ha dit...

estava per la web d'hangar i he trobat info de la prensentació del violí...com mola tio!! quan afinis -mai mes ben dit- els detalls que falten pot ser la bomba!! no puc eviar d'imaginar-me una orquestra cyborg en un auditori tocant el vals de les valquiries...jajjaj..que guai!

Josep M Comajuncosas ha dit...

Escènicament és la bomba que es mogui així de depressa. Molt visual! El més complicat crec que és la lògica de les arcades (fas 1 per nota però no té per què ser així...) i la digitació bé, és agafar el camí més curt suposo, no sé quina lògica implementa, segur que ni que fos amb 2 punts de digitació podries tocar molt més depressa.
Però bé, és fantàstic...!!!!!!!! Quan estigui prova un contrabaix movent-se a tota velocitat, o una secció de 20 violins, oh, sols d'imaginar-m'ho...!