Violí MIDI a Lunático

Foto de la gravació de "Lunático"

Avui ha estat un dia anòmal enmig de les vacances. Avui el violí MIDI tenia bolo, uns estudiants de l'ESCAC estan rodant un fals documental anomenat Lunático (no rebel·larem arguments ni res de res per si un cas) a Porrera i el que fins ara és el meu últim 'bitxo' -el més nou tot i que ja té més d'un any de vida- hi té un paper.

Repassant, ja en porta uns quants de bolos. Es va estrenar tocant amb la Laptop Orchestra de l'Esmuc, al cap d'un temps va poder tocar la primera cançó composada per als dos bitxos per en Pau Vallvé. Això va ser al Sonarmàtica del 2010 on van estar exposats tres dies seguits tocant la cançó cada quart d'hora. Aquí teniu un vídeo:


Aquest curs, el projecte en la seva globalitat tancarà una etapa que ha estat la del PFC (Projecte Final de Carrera) d'Enginyeria Industrial i començarà, espero, la etapa de la continuïtat com a projecte creatiu personal. De moment, estic molt content que mentrestant, els 'bitxos' (encara no tenen nom!) segueixin fent els seus bolos, que es vagin movent i no estiguin aturats.

Moltes gràcies a l'equip de producció, direcció i gravació (tothom, vaja) he estat molt a gust i el projecte és molt maco i molt interessant. I els lectors estigueu segurs que avisaré quan s'estreni!