Maig

A primer de Maig un cop reivindicada una sortida social i sostenible de la crisi, faré l'actualització del mes.

Frase del mes: " + Seguridad "




Amb el famós fulletó del PP de Badalona s'ha destapat el populisme i en un tema tant delicat com la immigració. En moments de crisi no es pot jugar a la xenofòbia ni a l'ús electoralista de la immigració. I em sap greu la campanya electoral que ens espera, perquè així com n'hi ha que responem més durament, n'hi ha que menys però fins i tot alguns com CiU s'apropen molt a la posició irresponsable però ben valorada electoralment del PP respecte la immigració. Ja ens havia advertit l'alcalde de Vic (s'ha de dir que PSC i ERC el van recolzar) però S.O.S. racisme ens avisa que no és ni de lluny l'única població que fa aquest tipus de discriminació.


Ràpìdament, Joves d'Esquerra Verda, va respondre amb un fulletó irònic que pel que sembla està aixecant bastant rebombori.


Al cap d'unes hores va aparèixer inundant el Facebook el monòleg d'Andreu Buenafuente que també feia el mateix gag, clar, amb més gràcia i més ben fet:



En tot cas, me n'alegro que la societat reaccionem més o menys ràpidament en contra d'aquests casos de xenofòbia...

Cançó del mes: L'Ocell - Joan Colomo (Contra Todo Pronóstico)


Segueixo amb la tradició de transmetre últims descobriments meus en música en la cançó del mes, no puc dir gran cosa, doncs, m'agrada molt aquesta cançó de'n Joan Colomo tot i que no he aprofundit en el seu disc. Escolteu-la al spotify.

Ep, ja sabeu que totes les cançons del mes tenen la seva llista de reproducció!

Recomanació del mes: Ecosocialistes d'Horta Guinardó

Un blog de gent ecosocialista del districte, a part d'opinió també hi ha notícies variades de l'activitat i l'acció de l'ajuntament al districte d'Horta Guinardó, notícies que semblen poca cosa pels grans mitjans però que ens afecten de molt aprop. ICV ha de rendir comptes de què està i ha fet al districte d'Horta Guinardó, pot ser un bon canal per fer-ho a més de generar debat.