Estrena dels meus 'bitxos'

Ahir a la planta -2 de l'edifici Tànger de la UPF, es van estrenar els meus 'bitxos' com a conjunt instrumental juntament amb un Theremin MIDI formant part d'un concert de l'Orquestra de Laptops de l'Esmuc.

Val a dir que va ser tot un èxit, en Graham va encarregar-se de composar en directe, en live-coding, el que tocarien aquests tres instruments. Va ser preciós, quan tingui el video no dubteu que el penjaré.


A part d'aquesta peça, el concert va tenir dues peces. La primera va fer el paral·lelisme del 'joc del telefon' amb tractament de senyals entre 5 laptops i el segon es basava en el vClon de l'Alex Barratxina on la cantant Laia Cagigal grabada en directe en video era loopejada i reinterpretada des de diferents interfícies.

Estic molt content, també de poder anunciar que tant el violí MIDI com el metal·lòfon MIDI, seran exposats (tocant una peça composada per en Pau Vallvé) al Sónar, a l'exposició de Sonarmatica del CCCB.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats Joan! Ja penjaràs el vídeo quan el tinguis! Fins dissabte!

Unknown ha dit...

si es k....!!!!!

I exposat al Sónar?¿? moltissimes felicitats PRIMOOOOOOO!!!!! ara haurem de fer mones de xocolata perquè sonin en MIDI... això si que és un repte! jejejejej


mil petons i moltes felicitats un altre cooooop!!!

GIVE ME HOPE!!!!