Criticar i proposar

Un argument molt breu:

Defensin o no, aprovin o no, els agradi o no, confiïn o no (etc.) en la gestió política de l'ajuntament de Barcelona (centralisme local, demano disculpes), és molt fàcil cagar-s'hi i renegar-ne.

Esta obert un procés participatiu de proposta i crítica fins a finals de novembre el Pla d'Actuació Municipal (PAM) juntament amb el Pla d'Actuació del Districte (PAD) en cada districte de la ciutat. No cal dir que us animo a participar-hi aquí.

Més enllà de criticar (sense deixar mai de fer-ho), cal proposar idees i demandes que ara podeu enviar a l'ajuntament.

Potser hi ha qui prefereix renegar sense provar a veure si li fan cas, no fos cas que hagués de deixar de queixar-se...

1 comentari:

Com sabeu vosaltres ha dit...

Sr Pistraus, com vostè sap és molt divertit queixar-se, i sobretot riure's dels problemes polítics locals (i visitants, evidentment).

La meva demanda preferida seria un canvi de govern a l'ajuntament de Barcelona, bàsicament per discutir més amb vostè, acabar (o no) les discussions a mitja tarda i així saltar-me les classes de 15 a 17h, que em fan molta mandra, cosa que ben segur que haurà notat.

PD: vaig a queixar-me un ratet

PDF1: estic fins els nassos de Tecnologia energètica, hi ha un munt de feina que dubto poder fer abans del parcial (i a sobre un encàrrec exclusiu per al grup 10!!, i vaig venir a la conferència amb mal de cap... tipus).

PDF2: tinc 2 parcials el dilluns que pinten malament!

PDF3: demà fa mandra anar el matí a la uni a estudiar, hi voldria anar a la tarda però juga el Barça i hi haurà merder i per descomptat no s'hi podrà anar amb cotxe... vivim massa lluny!

PDF4: putu metro quanta volta faig cada dia (fins i tot si no l'agafo)

PP: mai

PPSOE: és molt tard i tinc son però hi ha convidats a casa i anar-me'n a dormir és com demanar que marxin.

(Avui m'he motivat)