"com si sabés que sóc jo"

Us l'he posat aquí incrustat perquè el pugueu mirar un altre cop, no entendria que encara no haguéssiu vist 'lo último' de la Maria Coma, en quin món viviu?!. El disc es dirà Magnòlia, surt l'1 de novembre i aquest és el seu single: 'Tots els colors'.

Tela. Videoclip i cançó. Tela. Ja sabeu quina serà la cançó del mes que ve.

Durant la gira del Linòleum (que podeu sentir al Spotify), es podia notar un canvi. D'alguna manera els gats i la vessant més naïf perdien pes i forma. Amb aquest videoclip i els quatre avançaments (#1, #2, #3, #4)  crec que es confirma aquest canvi.
No sóc crític musical (ni vull ser-ho) així que no parlaré de lletra, harmonia, melodies, producció ni arranjament, utilitzaré la mateixa Maria per descriure-ho tot plegat. És "com si sabés que sóc jo". D'alguna manera aquest videoclip és una de les coses que necessitava escoltar i veure, així de senzill i així de difícil: "és com si sabés que sóc jo". Sincerament espero que a vosaltres us passi el mateix.

Gent, la música catalana està en un molt bon moment i que ningú em malinterpreti, quan dic música catalana no parlo de música en català.