Setembre

Frase del mes: Si el Govern d'Espanya té voluntat, ETA està disposada, avui igual que ahir, a acordar els mínims democràtics necessaris per emprendre el procés democràtic.

ETA torna a sorprendre vehiculant per un mitjà internacional el seu missatge en el que s'ofereix clarament al diàleg amb l'estat espanyol i diu que fa alguns mesos va prendre la decisió de no portar a terme accions armades ofensives. Tot i que la declaració sigui òbviament insuficient, de moment la resposta del govern i, òbviament, l'oposició no són per tirar cohets... Perquè es pot acceptar públicament que es dialoga amb Al-Quaida del magreb per l'alliberament d'hostatges i amb ETA només es pot exigir l'alto al foc definitiu? Esperem que tot sigui de façana i la responsabilitat triomfi per davant de la pressió del PP, si hi ha opcions de diàleg, s'ha d'intentar.


Cançó del mes: In the time - Hyperpotamus (en concert)

Encara no té cap disc, només va amunt i avall, sol amb els seus quatre micros i la seva loop station. Aquest estiu va actuar al festival Jazz a la Palla de la Guàrdia Pilosa i el vam descobrir. Per a tots els que us agradi, aquest any serà al BAM, per la Mercè.


Recomanació del mes: Procés Participatiu per la millora de la Pl. Eivissa

Aquest 11 de Setembre en el marc de la Festa Major d'Horta s'inicia la recollida de butlletes i la realització d'actes i debats que engloben el procés participatiu de la Pl. Eivissa dissenyat amb les entitats i veïns del barri en la Comissió de Seguiment del Consell de Barri. Us animo a participar-hi:
  • De l'11 al 23 de setembre recollida de butlletes físiques i a la web.
  • 12 de Setembre de 14-20:30h a la Pl. Eivissa Hi haurà una imatge gegant (cedida per Martí Fradera) dels 360º de la plaça on la gent podrem posar-hi les nostres idees.
  • 13 de Setembre a les 19h Xerrada sobre la història de la plaça a la biblioteca Can Mariner.
  • 19 de Setembre de 10-14h i 16-20h a la Pl. Eivissa L’escola la Nau organitza un altre acte on a partir de material de rebuig es modifica el mobiliari urbà de la plaça amb la participació de tothom.