Octubre

Frase del mes: "Professor jo? De què viuria? Què menjaria? Els pobres professors guanyen molt poc. No en tindria prou"

Duran i Lleida, secretari general de CiU i diputat al Congrés pel mateix grup, ha demostrat altra vegada en una entrevista a Catalunya Ràdio el seu nivell de classisme.

La veritat és que ja no se m'acut què dir d'aquest home, el que defensa que la homosexualitat es pot curar, el que des de fa anys que viu a l'hotel Palace a Madrid lluny de llogar (o comprar, que això de llogar fa de pobre) un pis ja que el 1982 ja va ser diputat per primera vegada. Lobbista al pur estil nord-americà que negocia al congrés pel benefici de les concessionàries d'autopistes, elèctriques, etc. dient que ho fa "per Catalunya". El mateix que no ha dimitit després que es provés que a Unió hi havia hagut finançament il·legal i hi ha una sentència judicial al respecte. Podríem fer un llarg repàs, ho deixaré amb que cada vegada que obre la boca deixa clar que viu a costa de la política i no per a la política.

Cançó del mes: L'últim Cercle Polar - Maria Coma (Celesta)

Després de guanyar el premi Puig Porret, la Maria Coma no ha perdut el temps. Ella i lʼequip del Taller dʼEscultura Sonora Baschet de Belles Arts han tingut un any per a crear un nou instrument: el clavi-nimbus (foto). Una llarga estada a Berlín i la feina d'un any en aquest nou instrument han donat com a resultat 'Celesta', el tercer disc de la Maria, de nou produït per el Pau Vallvé. I tot i que sigui obvi ho dic: és un discàs de dalt a baix.

No deixeu d'escoltar-lo sencer perquè és rodó. No hi sobra ni hi falta res i és riquíssim. Des de la senzilla 'El silenci érem nosaltres' acompanyada del clavi-nimbus a la explosiva 'L'últim cercle polar'  passant per l'èpica cançó final 'Celesta'. Per citar-ne unes poques i és que escriuria sobre totes però només seria fer-vos perdre el temps; escolteu-lo, sencer, ara.


Recomanació del mes: El Mundo Today

Aquest diari digital de notícies falses en clau d'humor fa temps que és entre els meus "favoritos" i és que poder-te trobar titulars com "Un simulacro de incendio provoca graves quemaduras a cinco hipocondríacos" o "Científicos descubren algo importantísimo pero que tú no entenderías" entre milers de notícies no té preu.

Clar que hi ha qui sense contrastar es creu les inversemblants notícies del Mundo Today, sense anar més lluny, Toni Cantó, actor i diputat d'UPyD en va tuitejar una notícia sorprès. Posteriorment, el diari li va dedicar una notícia. També els podeu sentir a la cadena SER els dissabtes a la tarda i seguir-los al twitter.