Febrer


Frase del mes: "hay que echar una culpa muy grande [a los políticos] porque no han sabido manejar la situación"

Emilio Botín, president del Banc Santander (el més important d'Espanya i un dels més importants d'Europa) no només s'expulsa les culpes del sector financer i concretament del seu banc sinó que apunta als polítics com a culpables de la crisi "perquè no la van saber manejar".

Ja sabeu que aquí he criticat molt com la política neo-liberal regnant a Europa (executada tant per PSOE com per CiU i PP amb una mica més de cruesa, s'ha de dir) però em sembla d'un cinisme i una poca vergonya molt gran que un home que actualment és investigat per frau fiscal (amb tota la seva família) i responsable d'un dels bancs més importants d'Europa culpi als polítics "perquè no els han vigilat prou".

Crec que sobren les paraules i que aquestes declaracions havien de ser la frase del mes descaradament.

Cançó del mes: On and ever onward - Dirty Projectors + Björk (Mount Wittenberg Orca)

Fa uns mesos vaig recomanar una cançó de Dirty Projectors, aquest mes recomano una nova cançó d'un disc col·laboració entre Dirty Projectors i la Björk. Un disc molt i molt recomanable.

Com totes les cançons del mes, ja està afegida a la llista de reproducció d'Spotify.


Recomanació del mes: Miguel Noguera - Ultrashow

Per a qui s'hagi despistat i no hagi conegut un dels booms de l'humor actual, us recomano Miguel Noguera. Tant el seu llibre Ultraviolencia com els seus Ultrashows (cada divendres al teatre Alexandra,10€ reservant entrada aquí). No es un monologuista, explica idees d'una manera difícil d'explicar. Us he preparat un tastet dels dos dies que va anar al Buenafuente.