Alícia Croft, l'aniquiladora d'immigrants il·legals

Ja sé que arribo tard, però no podia quedar-me sense dir res.

El PP aquest any s'ha superat. En tot. Amb un procés judicial obert (en el que ICV està a l'acusació) precisament per el mateix pressumpte delicte, en plena campanya electoral les Nuevas Generaciones, joves empresaris carques i fatxes que els seus papes i mames no han volgut enxufar a cap de les seves empreses, publiquen un videojoc (i el PP català en fa un link amb un banner) en el que la heroina, Alícia Croft -la versió desinhibida d'Alícia Sanchez Camacho- elimina immigrants il·legals que cauen en paracaigudes des d'un avió i destrueix zeppelins independentistes o cues de l'INEM.


Hi ha coses que hem de criticar. Però hi ha coses que hem de castigar. Primer des dels tribunals, perquè sense conèixer la llei, estic convençut que han comès un delicte, si més no crec que el que han fet hauria de ser-ho. Segon des de la política i la ciutadania. A gent així se'ls ha de negar el vot, el pacte i cap mena de suport perquè han creuat el límit, un límit amb el que feia temps que jugaven.

No només hi ha un partit xenòfob que aspira a entrar al parlament, ja n'hi ha un instaurat.

La plataforma Unitat contra el feixisme i la xenofòbia ha convocat una manifestació aquest dissabte 20 de novembre a les 17h a la Pl.Universitat sota el lema "Per la convivència en la diversitat".

1 comentari:

José-Luis ha dit...

És trist, però els que em conviscut amb falangistes, nazis i fatxes de tota mena en aquest pais, no ens sorpren res.
Si que ens fa vergonya aliena al constatar que no han evolucionat gens.
Com abans el seu nivell () no és molt alt.

En el joc s'han deixat de posar objectius com:
Els border-line..
Els mutilats.
Els xarnegos.
Els pidulaires.
Els no ben fets.
Els no aris.
Els de poc físic. etc

LLàstima de de conciutadans.