Fem fora els homòfobs


Tornem-hi, necessito dir-ho. Avui he llegit una de les propostes que CiU fa al seu programa electoral. Per si no en teníem prou amb les declaracions de Josep Antoni Duran i Lleida al seu blog defensant els psiquiatres que feien tractaments contra la homosexualitat, llegim al programa electoral:
"Proposta 377: Crearem punts de suport per a famílies amb necessitats especials de tipus psicològic i emocional davant l’existència del fet gai en la unitat familiar."
Jo repeteixo, hi ha un 15% d'indecisos i un 6% que pensa votar en blanc, tota aquesta gent pot aconseguir que Artur Mas tingui una oposició radical d'esquerres o resignant-se pot deixar fer a aquesta colla de lladres. A part, us convido a unir-vos al grup de Facebook:


5 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.ciu.cat/media/46861.pdf (pàgina 53)

La proposta 377, tal qual la cites, està treta fora de context.

joan ha dit...

Hola Anònim, la proposta no és treta de context, és el text íntegre de la proposta:

377. Crearem punts de suport per a famílies amb necessitats especials de tipus psicològic i emocional
davant l’existència del fet gai en la unitat familiar.

Estic en posició de defensar qualsevol proposta del programa d'ICV-EUiA per separat. Aquesta proposta denota el que denota sobre el "fet gai" i com les "unitats familiars" convergents el viuen: com un trauma.

Anònim ha dit...

Sóc un anònim diferent;

Estic en posició de defensar qualsevol proposta del programa d'esquerra per separat, i segurament la majoria del d'ICV-EUiA també.

Em sembla molt bé que posis en evidencia a aquests de CyU, que fan mítings d'immigrants i tenen convergays, però només per fer bonic i sense cap profunditat de continguts.

En Cleries que se suposa que serà conseller de benestar, al seu bloc només critica els que hi han ara sense proposar res a canvi i dient que ells ho faran millor...

Només recomano als homosexuals que es vulguin casar, que ho facin abans de que aquesta gent prohibeixi el matrimoni civil.

Gabriel ha dit...

No sé si et bases en d'altres coses que hagin dit gent de CIU però deduir això que dius Joan de que les unitats familiars convergents o viuen com un trauma... Ho vec tendenciós, nosé. Entre poc i massa. Malauradament la homosexualitat no és avui en dia encara acceptada així com així en molts sectors socials. Si hi ha families que ho viuen així, no vec malament la proposta...

joan ha dit...

Efectivament Gabriel, en vàries coses que han dit la gent de CiU i sobretot Unió. En tot cas, parlant estrictament de la mesura, crec que no està gens ben enfocada, és més està enfocada des d'un punt de vista homòfob i situa "el fet gai" públicament com a element distorsionador d'una família lluny de la normalitat amb la que ha de ser tractat.